Att ha kontroll på sin utrustning
Att veta hur din utrustning fungerar borde väl vara en självklarhet?

Om du skulle bestiga ett berg, skulle du starta med en ny och okänd utrustning? Oavsett om du är en van bergsbestigare eller inte skulle du troligen svara NEJ på den frågan.

Och just därför rekommenderar jag alla mina kunder att ALDRIG välja nya obeprövade kläder och skor på viktiga möten eller framträdanden.

Behovet av att ha koll på utrustningen handlar om att vara säker och avslappnad. Och att kunna fokusera på utmaningen som ligger framför dig. Inte få obehagliga överraskningar som får dig att tappa fokus på det som är viktigt.

Kläder och skor är viktigt – men när du väl har klätt dig ska de INTE ta någon uppmärksamhet från dig. De ska vara bekväma, funktionella, stabila och trygga. Ge dig en skön och säker känsla så du bara kan fokusera på ditt uppdrag. Oavsett om uppdraget är en jobbintervju, ett framträdande eller en date.

När jag köper nya kläder och skor använder jag dem hemma i flera timmar för att se hur de fungerar. Så ATT de fungerar! Kläder är ett levande material och de kan komma med överraskningar i form av svettfläckar, skrynklighet, uttöjning och doft. Skor kan knirra och knarra efter en stund. Och allt kan kännas obekvämt efter ett tag.

Eller så känns de riktigt bra och du vet att du kan lita på dem – de kommer att leverera det du behöver i form av en säkerhet så du kan fokusera på ditt uppdrag. Det är en stor fördel att använda sina kläder som en del av alla andra förberedelser du gör inför viktiga händelser. Se till att de ger dig ytterligare en dimension av stabilitet och trygghet – en känsla av att ha koll på alla detaljer!

Jag kallar det att ”torrsimma” – är det något du brukar göra med dina kläder?

 

 

 

Jenny

Lämna ett svar

×
×

Kundvagn