Bröllopsmakeup och brudhår

Pris per förfrågan

Vi skapar en makeup och hårstyling som passar dina färger, din stil och dina kläder optimalt. Resultatet blir en look som framhäver dig på bästa sätt för din stora dag. Vi håller till i min studio i Malmö där jag har fina möjligheter till en skön inramning och en bra start för dig och ditt eventuella sällskap

Nedan finner du färdiga paket som innehåller makeup och hår för bröllop och fest. Jag kan också göra anpassade paket. Min tillgänglighet varierar och är beroende på upplägg, likaså mina priser. Enklast skickar du ett mail till mig så tar vi detaljerna via telefon och bekräftar via mail. 

Varmt välkommen att läsa mer nedan.

Varför boka en makeup och hårstyling hos mig?

Du kan självklart göra dig i ordning själv på din stora dag, men med så mycket annat som ska fixas kan det vara skönt att få slappna av och låta mig hjälpa dig bli den finaste versionen av dig själv.

När du anlitar mig för ett bröllop börjar vi alltid med en konsultation ett par veckor (ibland månader) före bröllopsdagen. Det är verkligen viktigt för att du ska känna dig trygg men också för att bestämma hur du vill ha hår och makeup samt få till de rätta detaljerna som du vill ha. 

På bröllopsdagen är det bäst att vi gör håret först och makeupen sen. Detta för att hårspray och annat kan påverka makeupen och vi vill ju att allt ska vara optimalt! 

Det finns trender inom håruppsättning och makeup men det är viktigt att du ska känna dig bekväm med den makeup och hårstyling som du får. Bär du lite makeup till vardags brukar det bli fint med en naturlig och mjuk makeup med färgnyanser som passar optimalt. Brukar du ha mycket vardagsmakeup blir det oftast bäst att skapa en bröllopsmakeup i ungefär samma stil, fast ännu bättre såklart!

På den förberedande konsultationen tittar vi på dina bästa färgnyanser och jag kan göra en Färganalys för att vi ska hitta de mest klädsamma makeupprodukterna. Detta har också betydelse för nyansen på din klänning och dina smycken. 

Proper Style By J 30
Proper Style By J sociala medier 79
Proper Style By J sociala medier 32
Proper Style By J 10

Makeup och hår

När det är dags för ett bröllop eller en stor fest kan det kännas skönt att få hjälp med sin makeup och sitt hår. I min mysiga studio i Malmö har jag allt för att förberedelserna ska bli optimalt trevliga och du ska känna dig fantastisk! Jag samarbetar med andra makeupartister och hårstylister så är ni ett stort sällskap kan vi även ordna detta. 

Detta kan du boka hos mig

  • Makeup för bruden eller ”festens mittpunkt”
  • Makeup och hårstyling för bruden eller ”festens mittpunkt”
  • Makeup för brud och tärnor eller ”festens mittpunkt” med vänner
  • Makeup och hårstyling för brud och tärnor eller ”festens mittpunkt” med vänner
  • Makeup och hårstyling för anhöriga till brud och brudgum eller ”festens mittpunkt”
  • Makeup, hår och hjälp med val av klänning samt smycken för brud eller ”festens mittpunkt”

Skicka ett mail så bokar vi upp ett samtal där jag berättar mer!

Paket

Brudmakeup och hårstyling

Makeup och håruppsättning/hårstyling för brud eller ”festens mittpunkt” på dagen för bröllop eller fest. Paketet innehåller ett provtillfälle där vi går igenom önskemål och hittar vilken nivå som känns rätt för dig. På din dag träffas vi i min studio i Malmö där jag gör dig färdig med makeup och hår enligt önskad stil. 

Pris beroende på upplägg och önskemål kring hår och makeup.

Paket

Makeup, Hår och Kläder

Klädsel, makeup och håruppsättning/hårstyling för brud eller ”festens mittpunkt”. Vi tar fram den look som känns mest rätt och som smickrar din hudton och kroppslinje optimalt. Tjänsten innefattar flera förberedande tillfällen för att hitta vad som känns rätt för dig. Vi avslutar med att göra dig helt klar i min studio.

Pris beroende på upplägg och omfattning.

Paket

Makeup och hår för tärnor eller gäster

Har du blivit bjuden på ett bröllop eller en större fest och vill ha min hjälp med hår och makeup? Jag tar emot dig i min studio och hjälper dig på bästa sätt. Paketet innefattar en förberedande konsultation i min studio eller via datorn för att komma fram till önskad hjälp och omfattning. Detta paket kan även bokas för flera om ni är ett sällskap.

Pris beroende på upplägg och omfattning.

Proper Style By J sociala medier 54
Proper Style By J sociala medier 62

Mer information

Mina tjänster inom hår, makeup och hjälp med klädsel inför fest kan du boka för dig själv men även för ett sällskap. Då omfattning och innehåll kan variera har jag valt att inte sätta ut priser på olika upplägg. 

Min studio ligger på en lugn men central plats i Malmö där du och eventuellt sällskap kan göra er klara i lugn och ro. Jag kan ordna tilltugg, mat och dryck om så önskas. 

Jag samarbetar med flera frisörer och makeupartister så är ni ett större sällskap kan jag även ta hand om detta.

Är du intresserad av att veta mer och få en prisuppgift kontaktar du mig enklast på formuläret nedan. Fyll gärna i om du är tidigare kund samt vad du funderar på att få hjälp med. När jag fått ditt mail svarar jag inom 24 timmar på mail och sms. Det enklaste efter vår inledande mailkontakt är att vi bokar en tid för ett telefonsamtal där du får berätta mer och ställa frågor. Efter det får du en prisuppgift per mail tillsammans med bokningsvillkor.

Är du i behov av att jag reser till dig går det att ordna.

Jag hoppas att vi hörs!

Kontakta mig

Skicka ett mail så bokar vi upp ett samtal där jag berättar mer om mina tjänster kring bröllop och fest. Ange gärna mail och telefonnummer så får du ett sms när jag svarat på mail.

Vill du läsa mer om vår hantering av data läs gärna vår integritetspolicy

Starta din bokning här