PERSONAL BRAND STYLIST

mina tjänster och konsultationer

En bra bas
3 500 kr


• Färg och stilanalys + färgkarta

• Klädgenomgång + rapportFör dig som vill ha mer
6 000 kr


• Färg och stilanalys + färgkarta

• Klädgenomgång + rapportFör dig som vill ha ALLT
10 000 kr


• Färg och stilanalys + färgkarta

• Klädgenomgång + rapport

• Personlig shopping 4 timmar

Nedan finner du en kort beskrivning på en del av de tjänster som jag erbjuder. Se dem som exempel och fundera på vad som skulle kunna vara till hjälp för att förenkla ditt liv. Jag har också satt samman de vanligaste uppstartspaketen och du hittar dem i min shop.

Jag har lokal i Malmö där vi kan göra fler av mina tjänster. Bor du på annan plats än Malmö tillkommer kostnad för resa och eventuellt uppehälle. Är ni fler som bokar blir kostnaden naturligtvis lägre!

Stil och färganalys (lokal el hemma)
Vi börjar med en intervju med efterföljande analys.  Vi hittar dina bästa färger, dina klädsammaste snitt och vilken stiltyp du är. Vad som passar dina behov, din kropp, din ålder och smak. 

Klädplanering (lokal el hemma)
Vi går igenom dina kläder så du får en bra plattform att utgå ifrån för att hitta bra kombinationer och ta bort det som inte passar din stil och färg. Du får råd om vad du kan uppdatera din garderob med och tips på hur du kan kombinera det som redan hänger där. Jag hjälper dig att sortera ut det du inte längre använder och ger dig ny inspiration.

Sammanställning av färdiga klädkombinationer (lokal el hemma)Jag sätter samman dina kläder i färdiga kombinationer och fotograferar dem. På så sätt slipper du lägga tid och energi på att välja kläder. På ett enkelt sätt har du dina bilder i telefonen eller på din Ipad och kan sitta varsom helst och välja. När du bestämt dig för vilken kombination du vill använda plockar du bara fram rätt plagg! 

Butiksgenomgång (plats enl överenskommelse)
Vi går till lämpliga butiker där jag visar vilka kläder som klär dig bäst; förklarar hur ett annat snitt kan skapa bättre stil och visar också andra butiker än de du brukar gå i. Det behöver inte vara för att du ska handla just nu, utan för att jag ska visa dig var och hur du väljer så du själv kan handla rätt framöver. Vill du handla så är det utefter dina behov och budget.

Shoppingabonnemang (distans)
Tycker du att shopping är det tråkigaste som finns så hjälper jag dig! Jag väljer kläder som passar dig och ser till så de kommer hem till dig. Du väljer intervall, sortiment och belopp och vi har kontinuerlig kontakt. Detta kan vara för enstaka plagg;  inför ett speciellt tillfälle eller att jag tar hand om alla dina inköp under året.

Löpande stil coaching (distans)
Jag stöttar, diskuterar, coachar och hjälper dig med DITT PERSONLIGA VARUMÄRKE . Fokuset ligger på dig och dina behov. Som kund har du möjlighet att få tillgång till min support och rådgivning vare sig du är hemma eller ute på resa.

Makeupartist (lokal eller annan plats) Jag är utbildad makeup artist och hjälper dig vid dina speciella tillfällen. Det kan vara en fotografering; en fest eller ett framträdande. Jag kan också ha en genomgång med fokus på vardagsmakeup och rekommendera produkter som passar just dig.

Hårstylist (lokal el annan plats) Jag är utbildad hårstylist och kan hjälpa dig vid ditt speciella tillfälle med håruppsättningar. 

Glasögon, barbershop och accessoarer
Sugen på en ny stil men behöver hjälp med att välja? Jag hjälper dig, antingen på plats eller via telefon/skype!

Föreläsningar
Jag utbildar grupper i personligt varumärke och stil. Detta kan passa för en ledningsgrupp; konsultteam; företagsdag, kick-off eller liknande när ni vill skapa mervärde. 

Boka ett kostnadsfritt inledande möte så berättar jag mer om vilka tjänster jag erbjuder. Från bas till lyx men alltid med högsta kvalite! 

×
×

Kundvagn