Vanliga frågor

Allting startar med ett samtal där vi tillsammans kommer fram till vad du behöver hjälp med och hur det kan lösas utifrån ditt schema och dina förutsättningar. Vi pratar om ditt arbete, din fritid och de utmaningar du står inför. Sedan bokar vi en tid för önskad konsultation och vi börjar vårt samarbete för att ge dig en skön, säker känsla i dina kläder.

Att anlita mig som stylist innebär att vi genom en genuin analys och dialog finner den stil som representerar DIG som person. I vissa situationer kan du inte uttrycka dig som privatperson på grund av olika krav som ställs genom en klädkod. Men inom klädkoden går det att hitta vägar som gör att du fortfarande känner dig bekväm utan att bli fel i ditt sammanhang. Genom analysen finner vi vilka plagg som är smickrande och hur du kan följa med i modet på din egen nivå. Alla rekommendationer utgår ifrån dig, din livssituation, din budget och vad du redan har hemma.

När du blivit kund hos mig har jag en bra uppfattning om vad som finns i din garderob, vilka färger som passar dig och vilken typ av kläder som passar din stil. Du kan genom mail eller telefonsamtal boka upp mig för att få hjälp, via personligt möte, SKYPE eller att jag sätter samman en lista över plagg och var du kan hitta dem.

Det finns mycket tips kring hur man planerar sin packning på bästa sätt. Jag håller kurser för grupper men ser också till att dela med mig till dig personligen när du är kund hos mig. Jag hjälper också till med att sätta samman olika packlistor för olika typer av resor. En fem dagars arbetsresa med möten på dagarna, middagar på kvällarna och något träningspass kräver lite tanke och planering. Jag är bra på sånt!! Dina vanliga arbetsresor kan också få några olika packlistor så du slipper lägga onödig planeringstid men ändå få omväxling på vad du har med dig.

Oavsett ditt fysiska läge behöver du känna dig stark i dina kläder! Och om du inte känner dig i bästa form är det ännu viktigare att se över din garderob. Det kan räcka med ETT par byxor i rätt storlek och lite tips på hur man trollar med snitt och linjer för att du ska känna dig full av självförtroende! Plåga inte dig själv – i min garderob har jag plagg i tre olika storlekar beroende på hur mitt liv ser ut för tillfället. Livet går upp och ner och vikten följer oftast med på den resan. Jag dömer ingen! Alla mått konsultationer sker med kläder på och du har möjlighet att prova kläder helt privat.

Ja absolut! Och om jag själv hade fått hjälp att hitta rätt med färger och passform när jag startade min konsult karriär skulle jag sparat massor med pengar. Så tveka inte att se detta som en investering för uppstart likaväl som en nystart. Du kommer att handla mindre kläder eftersom allt blir använt!

Jag har valt att inte sätta fasta tjänster och priser då jag vill utgå ifrån dig och dina behov. Därför börjar vi alltid med ett förutsättningslöst samtal kring dig och den hjälp du skulle vilja ha. På så sätt kan vi tillsammans lägga upp en plan och en budget som passar dig. Har du börjat vara kund hos mig finns det alltid möjlighet att fortsätta med kompletterande tjänster framöver.

×
×

Kundvagn