”Gör om mig” på Jägersro Center
Var med och tävla om en plats i Gör-om-mig tävlingen på Jägersro Center!

De flesta jag pratar med har någon gång sett ett ”gör-om-mig” på TV eller i en tidning. De flesta fascineras av den stora förvandlingen och vilken skillnad det blir. En klippning, kanske med inslag av färg, och därtill passande makeup som görs av välutbildade proffs. Och olika kläder som plockas ihop till kombinationer där stylisten lyckas få fram en bättre silhuett och visa upp det som gör just den personen vacker. Förvandlingen brukar vara stor och personen som blivit omgjord är lite chockad men också nöjd och energifull inför sin nystart.

Bor du i Malmö har du möjlighet att vara med om allt detta!

Jag är ansvarig för en tävling som ordnas av Jägersro Center i Malmö och där kommer vi att välja ut två personer som blir omgjorda. Resultatet visas den 25 maj och ingår i deras Tjejhelg. Följ gärna deras programinformation på Instagram jagerso_center.

Vill du vara med och tävla hittar du information om hur du anmäler dig på www.jagersrocenter.se.

Jag hoppas att du är nyfiken eller tipsar någon annan som du tror skulle vara intresserad!

Jenny

Lämna ett svar

×
×

Kundvagn