Digital färg & stilanalys

2 300 kr

Vi hittar dina bästa färger, dina klädsammaste snitt och vilken stiltyp du är. Vad som passar dina behov, din kropp, din ålder och smak. Att förstå sin egen stil är nyckeln till att minska antalet felköp och kunna sätta samman klädkombinationer på ett enklare sätt. Tjänsten är digital och du sänder bilder till mig och sedan följer vi upp med möten via datorn.

Paket

Digital
stilanalys

En stilanalys som görs via datorn med personlig genomgång av resultatet. Genom att förstå din stil och vilka snitt som passar dig optimalt kan du lättare hitta klädkombinationer som är smickrande för dig.

1 300 kr

Paket

Digital
färganalys

En färganalys som görs via datorn med personlig genomgång av resultatet. Vi hittar dina bästa färger och hur du kan bygga upp din garderob utifrån dessa. Du får dessutom en digital färgkarta som du kan ha med dig i din telefon

1 300 kr

Paket

Personlig stylist

Genom årets alla stil utmaningar har du mig vid din sida. Ett årsabonnemang där du kan utnyttja timmarna efter de behov som uppstår.

Vi träffas digitalt eller i verkliga livet, som det passar dig.

15 000 kr

Vad gör vi under en digital färg & stilanalys?

Efter vår kontakt bokar vi en tid för vårt första digitala möte.  Du får också instruktioner för att ta några bilder på dig, som jag behöver för färg och stilanalys. Dessa foton skickar du till mig på mail, sms eller messenger.

Vi hittar en lämplig tid för ett 30 minuter långt digitalt möte via Zoom. Jag skickar en möteslänk och på utsatt tid har vi ett digitalt samtal där jag visar bilder och ställer frågor som du svarar på.. Du behöver ha en dator/laptop eller Ipad samt sitta i en miljö med bra ljus och lugnt omkring dig

Därefter bokar vi en ny tid för ett uppföljningsmöte där jag går igenom resultaten från mina analyser

Med hjälp av de bilder du skickat mig gör jag färganalys samt kompletterar min stilanalys för att hitta dina bästa snitt på kläderna. Detta resultat sammanställer jag i en personlig rapport till dig.

Under vårt möte (nummer två) får du svar på vilka nyanser som klär dig bäst och hur du bygger din garderob färgmässigt. Vi kommer fram till dina klädsammaste snitt och vilken stiltyp du är. Vad som passar dina behov, din kropp, din ålder och smak.

Du får en digital färgkarta, med dina rätta nyanser, som du kan bära med dig i din telefon. Och en summering av din stil och dina snitt med bilder och text som skickas digitalt till dig..

Efter en färg och stilanalys har du lärt dig

Jag arbetar dagar, kvällar eller helger efter överenskommelse samt reser till annan ort vid behov, mot tilläggskostnad.

Jenny Åberg Proper Style By J Digital stilanalys
Jenny Åberg Proper Style By J Digital Färg Stilanalys

Frågor? Kontakta mig gärna

Vill du läsa mer om vår hantering av data läs gärna vår integritetspolicy

Starta din bokning här