Personlig stylist – årsabonnemang

15 000 kr

Genom årets alla stil utmaningar har du mig vid din sida. Ett årsabonnemang där du kan utnyttja timmarna efter de behov som uppstår. Vill du veta mer om mitt årsabonnemang är du varmt välkommen att boka ett samtal nedan.

Paket

För dig som vill ha bas

För dig som vill få en förståelse för vilka färgnyanser som klär dig bäst; vilka snitt som passar din kroppsform samt hur du kan ha en personlig stil oavsett klädkod. I paketet ingår även en klädgenomgång.

3 500 kr

Paket

För dig som vill ha mer

För dig som vill gå igenom alla dina kläder, accessoarer, skor & ytterplagg för att skapa en bra plattform att utgå ifrån. I paketet ingår även en färganalys, en kroppsanalys och en stilanalys.

6 000 kr

Paket

För dig som vill ha allt

För dig som vill ha en nystart där vi tar bort det som inte passar och efter garderobs- genomgången även går ut och provar nya kläder tillsammans. 

10 000 kr

Vad ingår?

I paketet ingår 18 timmar Personlig stylist. De första fyra timmarna spenderar vi i min studio för att skapa en bra bas.

Tjänsten Personlig stylist  är ett personligt årskort och gäller från det datum du tecknar det 

Paketet startar med fyra timmar i studion 

Analyser Intervju för att förstå din personliga stil och din klädsituation. Färganalys för att veta dina bästa färgnyanser som du får på egen färgkarta. Kroppsanalys (proportioner) för att finna dina klädsammaste snitt.

Klädgenomgång När vi vet vad som passar dig utifrån din stil, din kroppsform och dina färgnyanser går vi igenom din nuvarande klädstil (man tar med sig sina mest använda kläder i en väska)

Vi tittar igenom dina kläder så vi får en bra plattform att utgå ifrån för att hitta bra klädkombinationer  Det ger en tydlig bild av din nuvarande stil och garderob som vi kan bygga vidare på. 

Du får tips på hur du kan kombinera det du har. Jag ger rekommendation om vad som kan sorteras ut och hur du kan skapa ny inspiration genom kompletteringar.

Därefter kan du själv välja hur du vill använda timmarna under året.

För din personliga stil, allteftersom säsongen skiftar. Exempel på användning är butiksgenomgång; hembesök med garderobsplanering; styling (kläder/hår/makeup) vid fest eller framträdanden; hjälp med att köpa kläder tillsammans eller på distans.

Detta får du

Jag arbetar dagar, kvällar eller helger efter överenskommelse samt reser till annan ort vid behov, mot tilläggskostnad. Har du frågor kring mitt årsabonnemang? Ta kontakt med mig. 

Jenny Aberg personal shopping 88
Jenny Aberg Styling 62

Frågor? Kontakta mig gärna

Vill du läsa mer om vår hantering av data läs gärna vår integritetspolicy

Starta din bokning här