hello

OM

Jenny

Jag vet hur det känns när kläderna fungerar i den miljö jag befinner mig och med uppdraget jag har. När min inre känsla är full av självförtroende, styrka och glädje. När jag känner mig stark, representativ och stolt. Jag vill hjälpa dig att känna just så! Tillsammans skapar vi en större säkerhet och glädje kring din personliga stil!.

“Tillsammans gör vi dig starkare, säkrare och full av självförtroende vad gäller dina kläder och din personliga stil. Jag hjälper dig med dina utmaningar så du kan känna dig helt lugn och ha ordning på din klädvardag!”

Jenny Åberg
personal brand stylist

Att veta ATT man ska klä på sig lär du dig under din uppväxt. Knäppa knappar, dra upp blixtlås och knyta skor. Du lär dig att det behövs varmare kläder när det är kallt ute och svalare kläder när termometern visar många plusgrader. Men vem har lärt dig vad som passar den kroppsform du har och den underton du har på huden? Och varför hänger det kläder i garderoben som kändes bra när du köpte dem men fel när du står framför spegeln?

När jag började jobba hade jag behövt en sådan som mig! Jag har köpt så mycket kläder som blivit fel genom åren. Svettats i fel material och dragit i tröjan som varit lite för kort. Stått framför spegeln och känt mig ”osnygg” men även stått där och känt mig helrätt. Utan att veta varför det är si eller så.

Jag har alltid tyckt om hår, makeup och naglar men aldrig varit någon modetjej. Fåfängan har funnits där och jag har tyckt det var roligt med kläder men snarare en som följde modet än skapade det…

Däremot har jag genom livet behövt bry mig om vad jag tar på mig till jobbet då jag har haft olika positioner och rört mig i intrenationella miljöer. Med ett heltidsjobb som skulle kombineras med familj och fritidsaktiviteter kom även den praktiska delen in vad gällde att hitta kläder som kunde kombineras på många sätt men även vara enkla att sköta (och gärna slippa strykas…).

År 2017 blev det en omorganisation på jobbet och jag blev av med den fasta tjänst som försäljningschef jag då hade. De sista åren med uppemot 200 resdagar per år hade slitit hårt; barnen var utflyttade och jag var 48 år. Det var dags att göra något annat!

Jag utbildade mig till stylist inom kläder och hår samt till makeupartist och började hjälpa andra med att hitta sin personliga stil. Utbildningen gav mig en hel del nya kunskaper och verktyg men jag har också enormt stor nytta av att själv ha varit gravid, föräldraledig, gjort karriär och emellanåt lagt på mig en del trivselkilon. Det vi kallar livet!

I kombination med mitt arbete som stylist för det Personliga varumärket har jag också uppdrag som konsult inom försäljning där jag hjälper andra företag. För mig är det både nödvändigt och roligt att ha varierande arbetsuppgifter.

Resorna är färre, livsbalansen bättre och arbetsglädjen fantastiskt stor! Att få hjälpa andra bli mer positivt inställda till sin kropp och hitta sin stil så det blir roligare och enklare att svara på vardagens eviga fråga ”Vad ska jag ha på mig idag?”.

Privat bor jag i Malmö med min lilla Labradoodle Suzy. De två barnen har kommit upp i 30-årsåldern och det har också kommit ett litet barnbarn som ger sin farmor mycket glädje.

Jag trivs fint med långa promenader och att lyssna på talbok och poddar. Streamad TV är en bra uppfinning när arbetsdagarna är långa. Det första jag gör när jag kommer hem för dagen är att byta till några sköna kläder och ta av mina smycken. Livet får gärna vara vackert, men det ska också vara bekvämt!

Jag hoppas du hittar något på min sida som du blir nyfiken på. Har du frågor om mina paket är du varmt välkommen att skriva till mig. Vet du redan vad du vill boka så gör du det på de olika knapparna som finns här på sidorna.

Jag ser fram emot att få höra av dig!

// Jenny

Jenny Åberg porträtt 4 scaled

Min studio

Jag har en studio i Malmö där jag utför flertal av mina tjänster men jag arbetar lika ofta hemma hos mina kunder vid större garderobsgenomgångar.

Jag har flertalet av mina kunder i Malmö och Skåne. Men reser regelbundet för att hålla föreläsningar och göra uppdrag ute hos kunder.

Tveka inte att kontakta mig för att skräddarsy ett paket som passar just dig!

Starta din bokning här