hello

OM

Jenny

Jag vet hur det känns när kläderna fungerar med uppdraget. När min inre känsla är full av självförtroende, styrka och glädje. När jag känner mig stark, representativ och stolt. Jag vill hjälpa andra att känna just så.

“Tillsammans gör vi dig starkare, säkrare och full av självförtroende vad gäller dina kläder och ditt personliga varumärke. Jag hjälper dig så du kan fokusera på annat!”

Jenny Åberg
personal brand stylist

Efter 30 år inom försäljning och marknadsföring kom jag till en punkt då det var dags att gå vidare med mina erfarenheter. I mitt arbete, som varit både nationellt och internationellt i ledande befattningar, vet jag hur det är att vara granskad och värderad av min omgivning.

Jag har rest varje vecka under arbetsåret och spenderat enormt mycket tid på hotell och flygplatser, i taxi och tåg. Suttit i möten som hållt på från tidig morgon till sen kväll. Haft tio minuter på mig att gå från ”möte” till ”middag” med olika klädkoder. Kommit hem och gjort ”depåstopp” med resväskan och bara bytt ut smutsigt mot rent och sen åkt iväg igen. Haft kvällar och helger fullbokade med familj och vänner och därmed minimalt med tid och ork att komplettera garderoben.

Jag vet hur det känns när kläderna fungerar med uppdraget. När min inre känsla är full av självförtroende, styrka och glädje. När jag känner mig stark, representativ och stolt över att gå fram till kunder och kollegor, för att inte tala om konkurrenter!! 

MEN, jag vet också hur paniken sprider sig när plagget jag valt plötsligt får svettfläckar; när jag packar upp kläderna på hotellet inför några viktiga dagar och inser att de plagg jag i all hast fått med mig inte fungerar tillsammans eller med hur jag vill framstå. Det kan göra den mest förberedda osäker!

Utöver detta är jag en mamma till två fantastiska vuxna barn. Jag har två hundar som håller mig igång (och smutsar ner mig…) och jag älskar att ta på mig mina sköna hemmakläder efter en dag på jobbet. För så är det ju också – vi har ett hemmaliv då vi ska ha kläder som känns bra och är ändamålsenliga.

Jenny Åberg porträtt 4 scaled

Jennys studio

Jag har en studio i Malmö där jag utför flertal av mina tjänster men jag arbetar lika ofta hemma hos mina kunder vid större garderobsgenomgångar.

Jag har flertalet av mina kunder i Malmö och Skåne. Men reser regelbundet för att hålla föreläsningar och göra uppdrag ute hos kunder.

Tveka inte att kontakta mig för att skräddarsy ett paket som passar just dig!

Starta din bokning här