Färganalys

1 300 kr

Grunden till en välfungerande garderob är att hitta de rätta färgnyanserna som passar din hudton & som går att matcha med varandra. Till vardags brukar det benämnas som att man har en kall underton (dragning mot blått) eller en varm underton (dragning mot gult). Men det finns mer än så att analysera! Under en Färganalys tittar vi på om du har en Varm eller Kall underton; om du har en Djup eller Ljus kontrast samt om dina färgnyanser ska vara Klara eller Dämpade.

Du har troligen haft ett plagg som känts extra bra och som du fått komplimanger för när du burit det. Men också något plagg som känts fel och där du sett blek och glåmig ut trots att du sovit bra och är utvilad. Det är så effekten blir med olika färgnyanser och hur de stämmer in med undertonen på din hud. Har du en färgnyans som fungerar optimalt ser du friskare och mer utvilad ut – och vem vill inte göra det?

Boka en Färganalys för att tillsammans med mig hitta dina bästa färgnyanser för basgarderoben samt de bästa accentfärgerna, för ett starkare personligt uttryck och bättre ”glow”.  Dessutom hjälper Färganalysen dig med de bästa färgnyanserna för kläder, glasögon och accessoarer. Vi pratar också om klädsammaste valen för hår och makeup.

Digital Färgkarta att spara i telefon samt Färgkarta i tyg ingår i priset

Tjänsten ingår också i de flesta av mina paket.

Frågor? Kontakta mig gärna

Vill du läsa mer om vår hantering av data läs gärna vår integritetspolicy

Starta din bokning här