För dig som vill ha bas

3 500 kr

För dig som vill få en förståelse för vilka färgnyanser som klär dig bäst; vilka snitt som passar din kroppsform samt hur du kan ha en personlig stil oavsett klädkod. I paketet ingår även en klädgenomgång. 

Du får en färgkarta med dina bästa färgnyanser samt en personlig Stilbok som skickas till dig per post.

Paket

För dig som vill ha mer

För dig som vill ha analyser och större garderobsgenomgång eller  rådgivning kring frisyr, makeup/skägg och glasögon. Mitt mest populära paket!

6 000 kr

Paket

För dig som vill ha allt

För dig som vill ha en nystart där vi tar bort det som inte passar och efter garderobsgenomgången även går ut och provar nya kläder tillsammans. 

10 000 kr

Paket

Personlig stylist

Genom årets alla stil utmaningar har du mig vid din sida. Ett årsabonnemang där du kan utnyttja timmarna efter de behov som uppstår. Vill du veta mer om mitt årsabonnemang är du varmt välkommen att kontakta mig!

15 000 kr

För dig som vill ha bas

Här får du baskunskaper för att kunna bygga vidare på en personlig stil och större klädsäkerhet. Många blir inspirerade av omgivningen när man väljer och köper kläder. Men det som är snyggt på någon annan kanske inte passar din personliga stil, din kroppsform och din hudton? Paketet tar 3 timmar.

Analys

Paketet startar med tre analysdelar som skapar en bra baskunskap för dig. Intervju för att förstå din personliga stil och din klädsituation. Färganalys för att veta dina bästa färgnyanser som du får på egen färgkarta. Kroppsanalys (proportioner) för att finna dina klädsammaste snitt.

Garderobsgenomgång: När vi vet vad som passar dig utifrån din stil, din kroppsform och dina färgnyanser går vi igenom dina mest använda kläder och sorterar bort det som inte passar.

Klädplanering: Du får råd om vad du kan uppdatera din garderob med och tips på hur du kan kombinera det som redan hänger där och ”shoppa i din egen garderob”. Här får du ny inspiration och en tydligare bild av hur du kan investera framåt.

Rapport och sammanfattning

Du får en färgkarta med dina bästa nyanser direkt vid analystillfället och det vi kommit fram till sammanställs i en personlig Stilbok som skickas per post till dig.

Tjänsten kan utföras i hemmet eller på plats i studion (man tar då med sig sina mest använda kläder i en väska)

Detta får du

Jag arbetar dagar, kvällar eller helger efter överenskommelse samt reser till annan ort vid behov, mot tilläggskostnad.

Jenny Aberg tjanster 3
Jenny Aberg Paket 31

Frågor? Kontakta mig gärna

Vill du läsa mer om vår hantering av data läs gärna vår integritetspolicy

Starta din bokning här