För dig som vill ha bas

3 500 kr

För dig som vill få en förståelse för vilka färgnyanser som klär dig bäst; vilka snitt som passar din kroppsform samt hur du kan ha en personlig stil oavsett klädkod. I paketet ingår även en klädgenomgång samt en klädplanering. 

Vi gör tre olika analyser samt går igenom dina mest använda kläder under tre timmar tillsammans. Tjänsten görs i min studio i Malmö, Slottstaden.

Du får en färgkarta med dina bästa färgnyanser samt en personlig Stilbok med sammanfattning och tips för din stil och dina kroppslinjer. Vi gör också en lista med vilka plagg och accessoarer som kan komplettera din befintliga garderob. Listan kan du ha som utgångspunkt för framtida inköp. 

Stilboken skickas till dig per post i efterhand.

Paket

För dig som vill ha mer

För dig som vill ha analyser och större garderobsgenomgång eller  rådgivning kring frisyr, makeup/skägg och glasögon. Mitt mest populära paket!

6 000 kr

Paket

För dig som vill ha allt

För dig som vill ha en nystart där vi tar bort det som inte passar och efter garderobsgenomgången även går ut och provar nya kläder tillsammans. 

10 000 kr

Paket

Personlig stylist

Genom årets alla stil utmaningar har du mig vid din sida. Ett årsabonnemang där du kan utnyttja timmarna efter de behov som uppstår. Vill du veta mer om mitt årsabonnemang är du varmt välkommen att kontakta mig!

15 000 kr

För dig som vill ha bas

Här får du baskunskaper för att kunna bygga vidare på en personlig stil och större klädsäkerhet. Paketet passar alla!  Både dig som är väldigt intresserad av kläder men känner att ”stilen spretar” och behöver bättre struktur. Eller dig som känner att garderoben är tom och känns oinspirerad så du behöver en nystart. Efter våra timmar ihop har du fått kunskap om din personliga stil, dina kroppslinjer och din hudton. Och vi har shoppat i din egen garderob!

Paketet tar 3 timmar.

Analys

Paketet startar med tre analysdelar som skapar en bra baskunskap för dig. Intervju för att förstå din personliga stil och din klädsituation. Färganalys för att veta dina bästa färgnyanser som du får på egen färgkarta. Kroppsanalys (proportioner) för att finna dina klädsammaste snitt.

Garderobsgenomgång: När vi vet vad som passar dig utifrån din stil, din kroppsform och dina färgnyanser går vi igenom dina mest använda kläder och sorterar bort det som inte passar.

Klädplanering: Du får råd om vad du kan uppdatera din garderob med och tips på hur du kan kombinera det som redan finns där och ”shoppa i din egen garderob”. Här får du ny inspiration och en tydligare bild av hur du kan investera framåt.

Rapport och sammanfattning

Du får en färgkarta i tyg med dina bästa nyanser direkt vid analystillfället och det vi kommit fram till sammanställs i en personlig Stilbok som skickas per post till dig.

Tjänsten utförs på plats i min studio i Malmö och man tar då med sig sina mest använda kläder och accessoarer i några väskor samt fotar skor och större jackor/kappor.

Detta får du

Jag arbetar dagar, kvällar och helger och du hittar mina bokningsbara tider på Bokadirekt.  Hittar du ingen tid som passar kan du kontakta mig på mail för att få fler möjliga tider.

Jenny Aberg tjanster 3
Jenny Aberg Paket 31

Frågor? Kontakta mig gärna

Vill du läsa mer om vår hantering av data läs gärna vår integritetspolicy

Starta din bokning här