Klädplanering

pris per förfrågan

Att ha en välplanerad garderob där alla kläder passar dina färger, din stil och dina proportioner optimalt kan låt som en ouppnåelig dröm. Men jag finns här för att hjälpa dig uppnå just detta!

Ibland kan garderoben innehålla kläder som inte passar, av olika anledningar. Man behöver då titta igenom det som finns och sortera ut det som inte längre fungerar. Därefter kan man börja skapa en garderob med start från de plagg du redan äger och som passar dig optimalt. Målet är att allt som finns ska gå att kombinera med varandra i stor utsträckning. 

Resultatet  efter några timmar tillsammans med mig blir en enklare klädvardag med bättre överblick.  Detta gör att du använder en större del av det du har i din garderob och undviker framtida felköp. Du är dessutom på god väg att skapa en hållbar garderob som du kan använda i många år framöver, med tidlösa basplagg som inte har ett ”bäst-före-datum”. Vill man så kan man krydda upp med lite modeplagg, men basen ska alltid vara anpassad till dina linjer, din hudton och din smak.

Vid klädplanering gör vi alltid en lista på plagg och accessoarer som kan komplettera din befintliga garderob. Denna kan du ha som utgångspunkt för framtida inköp, i din egen takt.

Nedan finner du färdiga paket som innehåller tjänsten Klädplanering men jag kan också göra anpassade lösningar. Du kan läsa mer om hur tjänsten är upplagd längre ner på sidan. 

Undrar du över vad som passar är du varmt välkommen att ta kontakt med mig.

Paket

För dig som vill ha mer

För dig som vill gå igenom alla dina kläder, accessoarer, skor & ytterplagg för att skapa en bra plattform att utgå ifrån. I paketet ingår även en färganalys, en kroppsanalys och en stilanalys.

6 000 kr

Paket

För dig som vill ha allt

För dig som vill ha en nystart där vi tar bort det som inte passar och planerar nytt tillsammans. Efter garderobs- genomgången går vi ut och provar nya kläder tillsammans. 

10 000 kr

Paket

Personlig stylist

Genom årets alla stil utmaningar har du mig vid din sida. Ett årsabonnemang där du kan utnyttja timmarna efter de behov som uppstår. Vill du veta mer om mitt årsabonnemang är du varmt välkommen att boka ett samtal 

15 000 kr

Varför garderobsgenomgång och klädplanering?

De flesta använder bara en bråkdel av de kläder som hänger hemma men för att kunna få en bra klädstil behöver man titta igenom det som redan finns och sortera bort det som inte passar. Detta blir sedan utgångspunkten för att sätta ihop det du har kvar och få en välfungerande garderob där en större andel plagg används. Detta är vad jag kallar ”att shoppa i sin egen garderob”. När man är klar finns det ofta en önskelista med kompletteringar som skulle kunna köpas in i din egen takt.

Garderobsgenomgång

Vi går igenom dina kläder så du får en bra plattform att utgå ifrån för att hitta bra kombinationer och ta bort det som inte passar din stil och färg.  Jag hjälper dig att sortera ut det du inte längre använder och ger dig ny inspiration.

Klädplanering

När livet snurrar på i hög fart kan det kännas jobbigt att komma fram till vad som passar ihop med varandra. Genom att gå igenom kläderna tillsammans med mig skaffar du en överblick och får en tydligare klädplan. Du får råd om vad du kan uppdatera din garderob med och tips på hur du kan kombinera det som redan hänger där. Resultatet blir ofta att du kan använda mer av de kläder du redan har och därigenom spara pengar.

Detta lär du dig

Garderobsgenomgång och Klädplanering ingår i flera av mina paket. Är du redan kund hos mig kan köpa detta som en kompletterande fristående tjänst. Det går att göra klädplanering hemma hos dig eller så tar du med dig kläderna till min studio så tittar vi på dem där.

 Varmt väkommen att kontakta mig om du vill veta mer!

2
3

Frågor? Kontakta mig gärna

Vill du läsa mer om vår hantering av data läs gärna vår integritetspolicy

Starta din bokning här