För dig som vill ha allt

10 000 kr

För dig som vill ha en nystart där vi efter analyser och garderobsgenomgång även går ut och tittar på nya kläder tillsammans. Du får möjlighet att prova kombinationer som passar din stil och kroppsform samt hitta butiker du inte har gått till tidigare. 

Resultatet blir en fräsch & uppdaterad garderob där vi tagit bort det som inte passar din stil eller färg. Du har också fått en förståelse för vilka plagg och märken som fungerar bäst för dig!!

Bokar du detta paketet har du gjort en investering i din stil som du har nytta av LÄNGE! 

Paket

För dig som vill ha bas

För dig som vill starta upp med de olika analyserna (färg, stil och kropp) och även få en genomgång av dina kläder för att ”shoppa i din egen garderob”.

3 500 kr

Paket

För dig som vill ha mer

För dig som vill ha analyser och en grundligare garderobsgenomgång. Här ges även rådgivning kring frisyr, makeup/skägg och glasögon. Mitt mest populära paket!

6 000 kr

Paket

Personlig stylist

Ett helt år har du mig vid din sida! Ett årsabonnemang där du kan utnyttja timmarna efter de behov som uppstår. Bokar du mitt årsabonnemang är du i trygga händer genom årets alla stilutmaningar!

15 000 kr

För dig som vill ha allt

När du har bestämt dig för att göra en genomgripande genomgång av din stil och gå på djupet passar detta paket bra. Ofta gör jag paketet på två halvdagar men det går också bra att göra allt på samma dag. Räkna med en heldag!

Analys Paketet startar med tre analysdelar som skapar en bra baskunskap för dig. Intervju för att förstå din personliga stil och din klädsituation. Färganalys för att veta dina bästa färgnyanser som du får på egen färgkarta. Kroppsanalys (proportioner) för att finna dina klädsammaste snitt.

Garderobsgenomgång. När vi vet vad som passar dig utifrån din stil, din kroppsform och dina färgnyanser går vi igenom samtliga kläder, skor och accessoarer och tar bort det som inte passar. Normalt sett hinner vi även titta på säsonger som inte används just nu.

Klädplanering. Tillsammans hittar vi nya sätt att kombinera de kläder du behåller och gör en lista på vad vi ska prova när vi senare gör en butiksgenomgång. 

Butikskurs och Personal shopping 4 h

Vi utgår ifrån garderobsgenomgången och den lista med plagg som behövde komplettera din befintliga garderob. Allt utgår från din budget och dina önskemål. Jag tittar igenom butikerna på förhand så du behöver bara följa med och jag plockar fram de kläder som jag tittat ut till dig. Vi gör dessa timmar till en kombinerad kurs och shopping – genom att prova de rekommenderade plaggen kommer du få en tydligare bild av hur rätt färg, snitt och stil kommer att lyfta fram din personlighet – oavsett klädkod. Vid behov tittar vi även på glasögon, frisyr och makeup under våra timmar tillsammans. Allt sker enligt dina behov och din budget.

Rapport och sammanfattning

Det vi kommit fram under våra timmar tillsammans sammanställs skriftligen i en personlig Stilbok. Du får också konkreta tips på en stor mängd  klädkombinationer inklusive accessoarer och skor. Inspiration för kommande säsonger. Stilboken skickas till dig efter att jag sammanställt den.

Resa
Bokar du detta paketet & inte bor i Skåne så kan jag resa till dig i Sverige för en symbolisk extrasumma!

Detta får du

Jag arbetar dagar, kvällar eller helger efter överenskommelse samt reser till annan ort vid behov, mot tilläggskostnad.

Jenny Aberg Paket 93
Jenny Aberg personal shopping 104
Jenny Aberg Om mig 127

Frågor? Kontakta mig gärna

Vill du läsa mer om vår hantering av data läs gärna vår integritetspolicy

Starta din bokning här