För dig som vill ha allt

10 000 kr

För dig som vill ha en nystart där vi efter analyser och garderobsgenomgång även går ut och provar nya kläder tillsammans. Du får möjlighet att prova kombinationer som passar din stil och kroppsform samt hitta butiker du inte har gått till tidigare. Resultatet blir en fräsch & uppdaterad garderob där vi tagit bort det som inte passar din stil eller färg. Du har också fått en förståelse för vilka plagg och märken som fungerar bäst för dig!!

Nedan kan du boka samtal med mig för att ställa frågor samt stämma av en tid som passar. 

Klädplanering

Genom att ha en välplanerad garderob med kläder som passar dig optimalt får du en enklare klädvardag och bättre överblick.
pris per förfrågning

Personal shopping

Oavsett du älskar att shoppa eller bara vill klara av dina inköp snabbt så har du nytta av några timmar i klädbutikerna tillsammans med mig!

pris per förfrågning

Föreläsningar

Jag föreläser om personlig stil i arbetslivet, för företag och grupper. Hur kan man använda kläder som ett extra verktyg i mötet med andra människor?

pris per förfrågning

När du har bestämt dig för att göra en genomgripande genomgång av din stil och gå på djupet passar detta paket bra. Ofta gör jag paketet på två halvdagar men det går också bra att göra allt på samma dag. Räkna med en heldag!

Analys Paketet startar med tre analysdelar som skapar en bra baskunskap för dig. Intervju för att förstå din personliga stil och din klädsituation. Färganalys för att veta dina bästa färgnyanser som du får på egen färgkarta. Kroppsanalys (proportioner) för att finna dina klädsammaste snitt.

Garderobsgenomgång. När vi vet vad som passar dig utifrån din stil, din kroppsform och dina färgnyanser går vi igenom samtliga kläder, skor och accessoarer och tar bort det som inte passar. Normalt sett hinner vi även titta på säsonger som inte används just nu.

Klädplanering. Tillsammans hittar vi nya sätt att kombinera de kläder du behåller och gör en lista på vad vi ska prova när vi senare gör en butiksgenomgång. 

Butikskurs och Personal shooping 4 h

Vi utgår ifrån garderobsgenomgången och den lista med plagg som behövde komplettera din befintliga garderob. Allt utgår från din budget och dina önskemål. Jag tittar igenom butikerna på förhand så du behöver bara följa med och jag plockar fram de kläder som jag tittat ut till dig. Vi gör dessa timmar till en kombinerad kurs och shopping – genom att prova de rekommenderade plaggen kommer du få en tydligare bild av hur rätt färg, snitt och stil kommer att lyfta fram din personlighet – oavsett klädkod. Vid behov tittar vi även på glasögon, frisyr och makeup under våra timmar tillsammans. Allt sker enligt dina behov och din budget.

Rapport och sammanfattning

Det vi kommit fram under våra timmar tillsammans sammanställs skriftligen. Du får också konkreta tips på en stor mängd  klädkombinationer inklusive accessoarer och skor. Inspiration för kommande säsonger. Allt sammanställs i en rapport som skickas digitalt till dig.

Återkoppling
Vi har en ny kontakt via Skype där du kan ställa frågor och be om råd kring olika kläder och kombinationer.

  • Stilanalys för att förstå din personliga stil
  • Kroppsanalys (proportioner) för att hitta dina klädsammaste snitt
  • Färganalys för att hitta dina bästa färgnyanser
  • Klädgenomgång av samtliga kläder, skor och accessoarer
  • Lista med rekommendation om komplettering
  • Butiksgenomgång 4 timmar
  • Rapport och sammanfattning samt rekommendation
  • Uppföljande Skype samtal 2 x 30 minuter

OBS! Tjänsten kan endast tidsbokas efter kontakt med mig per telefon eller mail. Boka därför gärna ett inledande “stilsamtal” för att prata om när du vill att tjänsten ska utföras, detta kan göras före eller efter köp av paketet. Jag arbetar dagar, kvällar eller helger efter överenskommelse samt reser till annan ort vid behov, mot tilläggskostnad.

Frågor? Kontakta mig gärna

Vill du läsa mer om vår hantering av data läs gärna vår integritetspolicy