Digital färganalys

1 300 kr

En digital färganalys där vi träffas via datorn. Vi hittar dina bästa färger och jag berättar hur du kan bygga upp din garderob utifrån dessa. Du får dessutom en digital färgkarta som du kan ha med dig i din telefon.

Paket

Digital färg & stilanalys

En färg och stilanalys som görs via datorn med personlig genomgång av resultatet. Genom att förstå din stil; vilka färger som klär dig bäst och vilka snitt som passar dig optimalt får du en enklare klädvardag och bättre överblick

2 000 kr

Paket

Digital stilanalys

En stilanalys som görs via datorn med personlig genomgång av resultatet. Genom att förstå din stil och vilka snitt som passar dig optimalt kan du lättare hitta klädkombinationer som är smickrande för dig.

1 300 kr

Paket

Personlig stylist

Genom årets alla stil utmaningar har du mig vid din sida. Ett årsabonnemang där du kan utnyttja timmarna efter de behov som uppstår. 

Vill du veta mer om mitt årsabonnemang är du varmt välkommen att boka ett samtal 

15 000 kr

Vad gör vi under en digital färganalys?

Efter vår kontakt bokar vi en tid för vårt första digitala möte. Du får också instruktioner för att ta några bilder på dig, som jag behöver för färganalys. Dessa foton skickar du till mig på mail, sms eller messenger.

Med hjälp av de bilder du skickat mig gör jag färganalys

Vi hittar en lämplig tid för ett 30 minuter långt digitalt möte via Zoom. Jag skickar en möteslänk och på utsatt tid har vi ett digitalt samtal där du får du svar på vilka nyanser som klär dig bäst och hur du bygger din garderob färgmässigt. Du behöver ha en dator/laptop eller iPad samt sitta i en miljö med bra ljus och lugnt omkring dig.

Du får en digital färgkarta, med dina rätta nyanser, som du kan bära med dig i din telefon. Varmt välkommen att boka!

Efter en färganalys har du lärt dig

Jenny Åber Proper Style By J Digital Färg analys
Jenny Åberg Digital Färganalys Proper Styöle By J

Frågor? Kontakta mig gärna

Vill du läsa mer om vår hantering av data läs gärna vår integritetspolicy

Starta din bokning här