Tjänster

Jag är här för att dela med mig om mina kunskaper kring att skapa en personlig stil och hjälpa dig till en större klädsäkerhet. Att skapa ett intryck och lämna ett avtryck som gör skillnad – för att nå ännu större framgång i livet!

Nedan finner du en beskrivning på en del av de tjänster som jag hjälper dig med. Att lära sig mer om personlig stil är en investering som du har nytta av varje dag. Vi klär oss ju varje dag – varför inte välja det som ser bäst ut? Ta kontakt med mig om du undrar om jag kan hjälpa just Dig.

Klädplanering

Genom att ha en välplanerad garderob med kläder som passar dig optimalt får du en enklare klädvardag och bättre överblick.

pris per förfrågning

Personal shopping

Oavsett du älskar att shoppa eller bara vill klara av dina inköp snabbt så har du nytta av några timmar i klädbutikerna tillsammans med mig!

pris per förfrågning

Föreläsningar

Jag föreläser om personlig stil i arbetslivet, för företag och grupper. Hur kan man använda kläder som ett extra verktyg i mötet med andra människor?

pris per förfrågning

Tjänster jag erbjuder

Jag har en studio i Malmö där jag utför flertal av mina tjänster men jag arbetar lika ofta hemma hos mina kunder vid större garderobsgenomgångar.

Jag är även utbildad makeup och hårstylist vilket innebär att jag kan hjälpa dig hitta en komplett look som både ser bra ut och som fungerar optimalt för dig.

Jag anpassar mina tjänster utefter dina behov och skräddarsyr även paket som passar just dig. Nedan finner du ett urval av vad jag hjälper mina kunder med.

För dig som vill komma igång snabbt har jag skapat några färdiga paket. Läs mer

Läs mer om några av de tjänster jag erbjuder:

Ta kontakt med mig så berättar jag mer om vilka tjänster jag erbjuder. Från bas till lyx men alltid med högsta kvalité!

3
2

Frågor? Kontakta mig gärna

Vill du läsa mer om vår hantering av data läs gärna vår integritetspolicy

Starta din bokning här