Färg & stilanalys

2 300 kr

Vi hittar dina bästa färger, dina klädsammaste snitt och vilken stiltyp du är. Vad som passar dina behov, din kropp, din ålder och smak. Att förstå sin egen stil är nyckeln till att minska antalet felköp och kunna sätta samman klädkombinationer på ett enklare sätt. Du får en färgkarta i tyg att behålla direkt vid konsultationen. En personlig Stilbok skapas av mig och skickas hem till dig.

 

Paket

En bra bas

För dig som vill få en förståelse för vilka färgnyanser som klär dig bäst; vilka snitt som passar din kroppsform samt hur du kan ha en personlig stil oavsett klädkod. I paketet ingår även en klädgenomgång.

3 500 kr

Paket

För dig som vill ha mer

För dig som vill gå igenom alla dina kläder, accessoarer, skor & ytterplagg för att skapa en bra plattform att utgå ifrån. I paketet ingår även en färganalys, en kroppsanalys och en stilanalys.

6 000 kr

Paket

För dig som vill ha allt

För dig som vill ha en nystart där vi tar bort det som inte passar och efter garderobs- genomgången även går ut och provar nya kläder tillsammans. 

10 000 kr

Varför en färg & stilanalys?

Genom att ta reda på vad du verkligen tycker om; vilka proportioner du har samt vilka färgnyanser som är bäst för dig skapar du grunden för din stilresa och kan ha en personlig stil oavsett klädkod.

Stilanalys

Vi börjar med en intervju och pratar om ditt nuläge. Vad som fungerar och inte fungerar.

Färganalys

Därefter gör jag färganalys där du får svar på vilka nyanser som klär dig bäst och hur du bygger din garderob färgmässigt.

Kroppsanalys

Vi kommer fram till dina klädsammaste snitt och vilken stiltyp du är. Vad som passar dina behov, din kropp, din ålder och smak.

Summering

Du får en färgkarta med dina rätta nyanser med dig hem. En personlig Stilbok som ger dig tips och råd kring din stil och dina snitt skickas till dig inom en månad.

*Priset gäller för analys utförd i ProperStyleByJ´s studio i Malmö.

Detta får du

Jenny Aberg Gor om mig 20
Jenny Aberg tjanster 3

Frågor? Kontakta mig gärna

Vill du läsa mer om vår hantering av data läs gärna vår integritetspolicy

Starta din bokning här