Gör om mig

12 000 kr

Är det dags att göra ett större omtag? Jag hjälper dig hitta en personlig klädstil och en passande frisyr under en heldag då du står i fokus. Om du önskar ger jag makeuptips för kvinnor, hjälp med skägg för män samt hjälper dig att prova ut ett par nya glasögon vid behov.

Kontakta mig för att ställa frågor om paketet samt bestämma en dag då för utförandet. 

Paket

För dig som vill ha mer

För dig som vill gå igenom alla dina kläder, accessoarer, skor & ytterplagg för att skapa en bra plattform att utgå ifrån. I paketet ingår även en färganalys, en kroppsanalys och en stilanalys.

6 000 kr

Paket

För dig som vill ha allt

För dig som vill ha en nystart där vi tar bort det som inte passar och efter garderobs- genomgången även går ut och provar nya kläder tillsammans. 

10 000 kr

Paket

Personlig stylist

Genom årets alla stil utmaningar har du mig vid din sida. Ett årsabonnemang där du kan utnyttja timmarna efter de behov som uppstår. Vill du veta mer om mitt årsabonnemang är du varmt välkommen att boka ett samtal.

15 00 kr

Varför välja Gör om mig?

Ibland vill man göra en genomgripande förändring och ta allt på en gång. Vi har alla sett “Gör-om-mig” på TV och det är fantastiskt så fint det kan bli! Men alla behöver inte byta hårfärg och klädstil fullständigt. 

Vi utgår från ditt nuläge och skapar en sammanhängande stil. Adderar en riktigt bra och klädsam hårklippning med eller utan färg (i samarbete med min frisör). Dessutom tittar vi på glasögon, makeup och skägg vid behov. Allt inramat av lite flärd och lyx – det här är DIN dag!

Tjänsten utförs i Malmö.

Analysdel för att få baskunskap

Intervju för att förstå din personliga stil och din klädsituation. Färganalys för att veta dina bästa färgnyanser som du får på egen färgkarta. Kroppsanalys (proportioner) för att finna dina klädsammaste snitt.

Klädgenomgång

Vi tittar igenom dina kläder som du tagit med dig i en väska, så vi får en bra plattform att utgå ifrån för att hitta bra klädkombinationer  Det blir en tydlig bild av din nuvarande stil och garderob som vi kan bygga vidare på. Du får tips på hur du kan kombinera det du har. 

Du får också rekommendation om vad som kan sorteras ut och hur du kan skapa ny inspiration genom kompletteringar.

Frisör för en bra och klädsam frisyr

I samarbete med noggrant utvalda frisörer skapar vi en frisyr som passar dina färger och din vardag. Naturligtvis är det du som bestämmer hur stor förändring du vill ha! Vi tittar också på val av makeup samt hur skägg kan trimmas. Vi skapar en helhet som stämmer överens med din personlighet!

Glasögon

Tillsammans med utvalda optiker provar vi ut glasögonbågar som passar dina färger och din vardag.. Det är viktigt med personlig stil men det ska också fungera med det synfel du har och där är optiker och stylist en perfekt kombination!

 

Uppdaterad klädstil

Vi utgår ifrån din stil och färganalys och din befintliga garderob när vi hittar passande kläder, skor och accessoarer som skapar din nya stil. Allt utgår från din budget och dina önskemål. Du behöver bara följa med och jag plockar fram det som jag hittar till dig. När timmarna är över har vi hittat olika klädkombinationer som lyfter fram din personlighet – oavsett klädkod!

Rapport

Dagens aktiviteter sammanställs i en skriftlig rapport som skickas digitalt till dig.

Detta får du

Detta kan läggas till mot en extra kostnad.

Jag arbetar dagar, kvällar eller helger efter överenskommelse samt reser till annan ort vid behov, mot tilläggskostnad.

Jenny Aberg tjanster 3
Färganalys
Jenny Aberg fargstil analys 6

Frågor? Kontakta mig gärna

Vill du läsa mer om vår hantering av data läs gärna vår integritetspolicy

Starta din bokning här