Föreläsningar

pris per förfrågan

Jag föreläser om personlig stil och hur man blir mer klädsäker. Att vara rätt i klädkod men ändå alltid känna sig som sitt bästa jag. Mina föreläsningar riktar sig till företag och grupper. Nedan bokar du samtal för att prata med mig om ditt behov kring föreläsning samt få prisuppgift.

Paket

För dig som vill ha mer

För dig som vill gå igenom alla dina kläder, accessoarer, skor & ytterplagg för att skapa en bra plattform att utgå ifrån. I paketet ingår även en färganalys, en kroppsanalys och en stilanalys.

6 000 kr

Paket

För dig som vill ha allt

För dig som vill ha en nystart där vi tar bort det som inte passar och efter garderobs- genomgången även går ut och provar nya kläder tillsammans. 

10 000 kr

Paket

Personlig stylist

Genom årets alla stil utmaningar har du mig vid din sida. Ett årsabonnemang där du kan utnyttja timmarna efter de behov som uppstår. Vill du veta mer om mitt årsabonnemang är du varmt välkommen att boka ett samtal 

15 000 kr

Vad föreläser jag om?

Jag föreläser och utbildar grupper i vad man behöver tänka på när man väljer kläder på morgonen. Hur passform, färg och snitt påverkar dig själv men också människor du möter. Att man kan välja kläder som både passar tillfället/mötet men ändå vara samstämmigt med din personliga stil och personlighet. 

Detta kan passa för en ledningsgrupp; konsultteam; företagsdag, kick-off eller liknande när ni vill skapa mervärde och en gemensam plattform för vidare diskussioner. Samtliga föreläsningar kan genomföras på engelska.om så önskas

Hur kläder kommunicerar och påverkar dig själv och andra:

Du bör välja kläder efter de du möter – men hur kan man använda kläder som ett extra verktyg i mötet med andra människor? Med avstamp inom psykologin berättar jag hur du kan påverka andra människor genom ditt klädval. 

Vi går in på färger, strukturer och snitt. Vad kan man välja för en tuffare förhandling respektive ett mer inkluderande möte. Jag delar med mig av mina erfarenheter från den nationella och internationella affärsvärlden samt mötet med andra kulturer.

Hur personlig stil kan hjälpa till att skapa bättre resultat för den enskilda och företaget:

I en värld då alla försöker göra intryck och skapa sig en plats på marknaden kan den personliga stilen göra stor skillnad. Hur blir du uppfattad av de du möter och stämmer din personlighet med din personliga stil? Små saker kan göra stor skillnad och när du får bättre förståelse för detaljerna kan du göra ett starkare avtryck på de du möter. 

Till exempel påverkas ditt kroppsspråk av att du känner dig bekväm och mer självsäker. Du kan fokusera på uppgiften du har framför dig och vara trygg när du har kontroll på detaljerna i din klädsel. Jag delar med mig av mina erfarenheter inom försäljning, förhandling och chefsskap.

Hitta rätt klädstil för arbetsintervjun och skapa klädrutiner för hemarbete:

Att vara arbetssökande är ofta en utsatt situation och att hitta en klädstil som fungerar i mötet med en framtida arbetsgivare är viktigt för dig själv men också för den du möter. Jag föreläser om hur man kan hitta en klädstil som fungerar i flera olika sammanhang när klädkoden är okänd. 

Vi pratar om vikten av passform på kläderna samt hur man kan hitta en klädkombination på en mindre budget. Jag berättar också om hur man kan stärka sig själv under tiden som arbetssökande genom dagliga klädrutiner och hur man “går till jobbet” fastän man är hemma. 

Jag delar med mig av mina erfarenheter som anställande chef men också som arbetssökande. Många av mina erfarenheter kommer också från många år med hemmakontor och de rutiner jag skapat kring detta.

Ta kontakt med mig så berättar jag mer!

Jenny Åberg föreläsning 8
IMG 9130

Frågor? Kontakta mig gärna

Vill du läsa mer om vår hantering av data läs gärna vår integritetspolicy

Starta din bokning här