Personal shopping

pris per förfrågan

Lär dig gå i butikerna som ett proffs! Oavsett du älskar att shoppa eller bara vill klara av dina inköp snabbt så har du nytta av några timmar i klädbutikerna tillsammans med mig. Jag lär dig hur du ska skanna av butikerna; hur du hittar det du söker och visar kläderna som passar just Dig riktigt bra!

Nedan finner du färdiga paket som innehåller denna tjänst. Jag kan också göra anpassade paket. Undrar du över vilket paket som passar just dig kan du ta kontakt med mig.

Paket

En bra bas

För dig som vill få en förståelse för vilka färgnyanser som klär dig bäst; vilka snitt som passar din kroppsform samt hur du kan ha en personlig stil oavsett klädkod. I paketet ingår även en klädgenomgång.

3 500 kr

Paket

För dig som vill ha mer

För dig som vill gå igenom alla dina kläder, accessoarer, skor & ytterplagg för att skapa en bra plattform att utgå ifrån. I paketet ingår även en färganalys, en kroppsanalys och en stilanalys.

6 000 kr

Paket

För dig som vill ha allt

För dig som vill ha en nystart där vi tar bort det som inte passar och efter garderobs- genomgången även går ut och provar nya kläder tillsammans. 

10 000 kr

Varför personal shopping & butikskurs?

Att gå i butiker kan vara roligt, inspirerande och ge glädje. Men lika ofta skapa irritation, trötthet och stress. Med mig vid din sida får du en bättre upplevelse då jag hjälper dig hitta rätt storlekar och passform för just dig.

Personal shopping

Vi går till lämpliga butiker där jag visar vilka kläder som klär optimalt utifrån din stil, dina proportioner och dina färgnyanser. Jag förklarar hur vissa klädsnitt skapar bästa passform och visar också andra butiker än de du brukar gå i. Vill du handla så är det utefter dina behov och budget.

Butikskurs

Att spendera några timmar med en stylist behöver inte vara för att du ska handla just nu, utan för att lära dig hur du blir ännu bättre på att välja kläder som verkligen kommer att kunna användas tillsammans med du redan har hemma. Jag lär dig vilka kläder du ska leta efter och vilka butiker som har märken och storlekar som passar just dig.

Detta får du veta mer om

Paketet För dig som vill ha allt innehåller Personal shopping och Butikskurs. Är du redan kund hos mig kan du köpa denna tjänst separat. Kontakta mig för prisuppgift.

Jenny Aberg Paket 93
Jenny Aberg personal shopping 104

Frågor? Kontakta mig gärna

Vill du läsa mer om vår hantering av data läs gärna vår integritetspolicy

Starta din bokning här