För dig som vill ha mer

6 000 kr

För dig som vill ha en större garderobsgenomgång  där vi även går igenom makeup/skägg, frisyr samt glasögon för att skapa en bra plattform att utgå ifrån. I paketet ingår även en färganalys, en kroppsanalys och en stilanalys. Du får en färgkarta samt en Personlig Stilbok med rekommendationer

Paket

För dig som vill ha bas

För dig som vill starta upp med de olika analyserna (färg, stil och kropp) och även få en genomgång av dina kläder för att ”shoppa i din egen garderob”.

3 500 kr

Paket

För dig som vill ha allt

För dig som vill ha en  riktig nystart där vi gör analyser & tar bort det som inte passar i din garderob. Efter genomgången går vi ut och provar nya kläder som kan komplettera din stil. 

10 000 kr

Paket

Personlig stylist

Ett helt år har du mig vid din sida! Ett årsabonnemang där du kan utnyttja timmarna efter de behov som uppstår. Bokar du mitt årsabonnemang är du i trygga händer genom årets alla stilutmaningar!

15 000 kr

För dig som vill ha mer

Paketet är för dig som vill ha det som ingår i Baspaketet (analyser samt garderobsgenomgång) men där vi även går igenom makeup/skägg, frisyr samt glasögon för att skapa en bra plattform att utgå ifrån. 

I paketet ingår en utförlig Stilbok med personliga rekommendationer.av hela din garderob samt rekommendationer för alla områden vi har pratat om. Paketet tar cirka 5 timmar 

Analyser Paketet startar med tre analysdelar som skapar en bra baskunskap för dig. Intervju för att förstå din personliga stil och din klädsituation. Färganalys för att veta dina bästa färgnyanser som du får på egen färgkarta. Kroppsanalys (proportioner) för att finna dina klädsammaste snitt. 

Garderobsgenomgång: när vi vet vad som passar dig utifrån din stil, din kroppsform och dina färgnyanser går vi igenom  kläder, skor och accessoarer. Vi tar bort det som inte passar och skapar en bra grund för din stil.

Klädplanering: vi hittar nya kombinationer och skriver ner vilket behov det finns för kompletteringar. Tillsammans skapar vi en tydlig plattform för din stil och en plan för din garderob. Du får råd om vad du kan investera i vad gäller kläder, accessoarer och skor. 

Det lilla extra:  vi går även  igenom makeup/skägg, frisyr samt glasögon för att skapa en bra plattform att utgå ifrån.

Rapport och sammanfattning

Du får en färgkarta med dina bästa färgnyanser direkt vid konsultationen. Det vi kommit fram till sammanställs i en personlig Stilbok som skickas per post till dig.

Detta får du

Jag arbetar dagar, kvällar eller helger efter överenskommelse samt reser till annan ort vid behov, mot tilläggskostnad.

Jenny Aberg Styling 62
Jenny Åberg 78

Frågor? Kontakta mig gärna

Vill du läsa mer om vår hantering av data läs gärna vår integritetspolicy

Starta din bokning här