För dig som vill ha mer

6 000 kr

För dig som vill ha en större genomgång och där vi går igenom alla dina kläder, accessoarer, skor & ytterplagg för att skapa en bra plattform att utgå ifrån. I paketet ingår även en färganalys, en kroppsanalys och en stilanalys samt en utförlig rapport med rekommendationer.

Paket

En bra bas

För dig som vill få en förståelse för vilka färgnyanser som klär dig bäst; vilka snitt som passar din kroppsform samt hur du kan ha en personlig stil oavsett klädkod. I paketet ingår även en klädgenomgång.

3 500 kr
Paket

För dig som vill ha allt

För dig som vill ha en nystart där vi tar bort det som inte passar och efter garderobs- genomgången även går ut och provar nya kläder tillsammans. 

10 000 kr

Paketet är för dig som vill ha en djupare genomgång av hela din garderob samt en fylligare rapport med rekommendationer för kläder, accessoarer och skor. Paketet tar cirka 4,5 timmar 

Analyser Paketet startar med tre analysdelar som skapar en bra baskunskap för dig. Intervju för att förstå din personliga stil och din klädsituation. Färganalys för att veta dina bästa färgnyanser som du får på egen färgkarta. Kroppsanalys (proportioner) för att finna dina klädsammaste snitt. 

Garderobsgenomgång: när vi vet vad som passar dig utifrån din stil, din kroppsform och dina färgnyanser går vi igenom samtliga kläder, skor och accessoarer. Normalt sett hinner vi även titta igenom säsongskläder som inte används just nu samt ytterkläder. Vi tar bort det som inte passar och skapar en bra grund för din stil..

Klädplanering: vi hittar nya kombinationer och skriver ner vilket behov det finns för kompletteringar. Tillsammans skapar vi en tydlig plattform för din stil och en plan för din garderob. Du får råd om vilka plagg du kan investera i accessoarer och skor. 

Rapport och sammanfattning

Du får en färgkarta med dina bästa färgnyanser direkt vid konsultationen. Det vi kommit fram till sammanställs i en skriftlig rapport som skickas digitalt till dig.

  • Stilanalys för att förstå din personliga stil
  • Kroppsanalys (proportioner) för att hitta dina klädsammaste snitt
  • Färganalys för att hitta dina bästa färgnyanser
  • Klädgenomgång av samtliga kläder, skor och accessoarer
  • Rapport och sammanfattning
  • Lista med rekommendation om komplettering

OBS! Tjänsten kan endast tidsbokas efter kontakt med mig per telefon eller mail. Boka därför gärna ett inledande “samtal” för att prata om när du vill att tjänsten ska utföras.  Detta kan göras före eller efter köp av paketet. Jag arbetar dagar, kvällar eller helger efter överenskommelse samt reser till annan ort vid behov, mot tilläggskostnad.

Frågor? Kontakta mig gärna

Vill du läsa mer om vår hantering av data läs gärna vår integritetspolicy