Paket

Jag har satt ihop några av mina populäraste tjänster till färdiga paket. När du blivit kund hos mig kan du boka ytterligare enskilda tjänster. Är du osäker på vilket paket som passar just dig och dina behov eller vill du göra ett skräddarsytt upplägg? Ta kontakt med mig så berättar jag mer.

Paket

En bra bas

För dig som vill få en förståelse för vilka färgnyanser som klär dig bäst; vilka snitt som passar din kroppsform samt hur du kan ha en personlig stil oavsett klädkod. I paketet ingår även en klädgenomgång.

3 500 kr

Paket

För dig som vill ha mer

För dig som vill gå igenom alla dina kläder, accessoarer, skor & ytterplagg för att skapa en bra plattform att utgå ifrån. I paketet ingår även en färganalys, en kroppsanalys och en stilanalys.

6 000 kr

Paket

För dig som vill ha allt

För dig som vill ha en nystart där vi tar bort det som inte passar och efter garderobs- genomgången även går ut och provar nya kläder tillsammans. 

10 000 kr

Om mina paket

Min filosofi är att man måste ta sig tid att förstå och prata om sin klädsituation och bygga från grunden. Genom att starta med en analysdel får både du och jag en bättre förståelse för vad du tycker om och hur vi hittar din bästa stil.

Därefter kan man gå vidare med efterföljande tjänster. Jag har därför satt ihop olika paket som börjar från grunden och sedan kan du välja hur mycket du vill göra på en gång.

När du blivit kund hos mig kan du boka ytterligare enskilda tjänster samt ha mig med under ett helt år eller vid speciella tillfällen. Jag vill hjälpa dig att bli kläd- och stilsäker. Med en garderob som har välfungerande plagg för såväl vardag som fest.  Där du känner dig välklädd oavsett klädkod.

Alla paket kan utföras i Malmö eller på din hemort.

Är du osäker på vilket paket som passar just dig eller vill du höra om ett skräddarsytt paket? Kontakta mig så berättar jag mer. Från bas till lyx men alltid med högsta kvalite!

Färganalys

Frågor? Kontakta mig gärna

Vill du läsa mer om vår hantering av data läs gärna vår integritetspolicy

Starta din bokning här