September – höststart

Nu är sommaren slut och det finns bara lite värme kvar där jag befinner mig i Malmö. Där du är kanske det börjar det bli kallt på riktigt? Jag satt just och letade en ny höstjacka till en klient (även hon boende i Malmö) och tidigare idag önskade jag att handskarna hade följt med ut på cykelturen. Bara att gilla läget och ta fram lite varmare tröjor och gosa in sig i.

Event september
Härligt att kunna träffas igen!

Pausa Villhöver lär dig vad du Behöver

Det är oroliga tider kring hur ekonomin kommer att se ut framåt och nu är det viktigare än någonsin att “shoppa i sin egen garderob” samt se till att de nya plaggen som köps in verkligen kommer till användning. Att vänta med det vi Villhöver och istället satsa på vi Behöver.

För hur vi än gör så är det så med kläder, skor och jackor – de slits och behöver så småningom ersättas. Det är alltid bra att köpa klokt och med kunskap och eftertanke. Att ha förståelse kring vilka plagg som verkligen ser bra ut på dig och vilka färgnyanser som är dina bästa gör att du minskar antalet felköp. Varje plagg som inte används är ett dåligt köp. För miljön, ekonomin och utrymmet i din garderob.

Ju tidigare du skaffar dig kunskapen kring hur du bygger upp en smart garderob desto mer pengar kommer du att spara. Och så småningom kommer alla kläder passa dig optimalt och vara i dina bästa färgnyanser 😍

Få inspiration på event

Ett säkert tecken på att höstterminen startat är att det finns roliga event att gå på! Och jag har haft förmånen att vara inbjuden på några i september.

Förra veckan var jag inbjuden till Copenhagen Luxe på deras kundevent där vi minglade och pratade passform och klädval. Jag fick möjlighet att visa på kunderna hur de kunde välja olika plagg och kombinera dem optimalt. Självklart kom vi också in på ämnet “färgnyanser” och de fick själva se vilken skillnad det gör att bära rätt färgnyans mot ansiktet.

Denna veckan kommer jag vara klädmodell i butikens Livesändning och även prata passform, missa inte den! Vi kör igång torsdag den 22/9 klockan 19 och du kan följa med på Facebook om du följer Copenhagen Luxe där (gör det – otroligt roligt och inspirerande både på Facebook och Instagram).

Mingel och bubbel på Copenhagen Luxe
Mingel och bubbel på Copenhagen Luxe

Mer bubbel och event kommer….

Torsdag den 29 september är det kundevent på den härliga nya butiken Living Edgy, Hansa i Malmö. Kl 17-19 serveras det bubbel och enklare tilltugg. Jag kommer att vara där och du har möjlighet att prata med mig om färg, stil och få smakråd. Anmäl dig till mig på mail jenny@properstylebyj.se

Du får också träffa några av Living Edgys spännande leverantörer, bland annat Smyckesmärket Moder Jord Design med designern Matilda Mattsson. Matilda kommer att vara med på vår mingelkväll och hennes smycken är magiskt läckra med en helt unik och med personlig touch. Jag har många favoriter som jag hittat hos henne 😉 Under kvällen på Living Edgy erbjuder hon 15% rabatt på alla smycken!

Moder Jord
Moder Jord – läckra smycken i unik design!

Färg & Stilanalys ett perfekt sätt att starta hösten

Färganalys
Färganalys – en del av Färg och Stilanalys

Kanske är du en som funderar på Färg & Stilanalys men ännu inte har bokat en tid hos mig? Eller funderar du på att önska dig en sådan i present?

Det är många som väljer att starta sin Stilresa med en Färg & Stilanalys, som ju är grunden i alla mina paket. Kanske det räcker så. Eller så börjar du med detta paket och bygger sedan vidare med mina andra tjänster när du känner att det passar dig. Oavsett så är hösten verkligen en bra tid att starta med tydligare kunskap kring vad som passar just Dig. Höst och vinterkläderna är dyrare i inköp och generellt sett använder man dem längre. Det är ju därför extra viktigt att det blir så bra som möjligt. Tveka inte att höra av dig till mig om du har funderingar kring mina olika paket och vad de innebär!

Jag hoppas att vi ses snart……

……. på en livesändning; ett mingel; i min studio eller på annat sätt denna höst. Det är så otroligt roligt att få ta del av frågor och prata kring hur man med enkla knep kan få en enklare klädvardag.

Önskar dig en fortsatt fin september!

Dela gärna med vänner!

Starta din bokning här