Snygga reflexer med stil

Att vara synlig i mörkret är av yttersta vikt för din säkerhet, men måste det innebära att du offrar din stil och ser ut som om du är på väg till förskolan? Ordet ”reflex” får många att tänka på en bit plast som hänger ut från jackfickan men sanningen är att reflexbranschen verkligen har blomstrat under de senaste åren.

Reflexer som ser ut som vanliga kläder eller accessoarer

Säkerligen är du bekant med de senaste reflexmössorna, stickade med glimrande garn. Kanske har du också sett någon i en grå jacka som helt plötsligt förvandlas till en gigantisk reflex när den utsätts för ljus. Den grundläggande idén bakom dessa innovativa produkter är att de ser ut som helt vanliga kläder eller accessoarer tills mörkret faller och ljuset lyser på dem. För dig som är stilmedveten och vill ha snygga reflexer så finns det nu en hel mängd med accessoarer som inte bara ökar din synlighet utan också ger din personliga stil ett lyft.

Olika slags reflexer som passar just din stil

Att fästa reflexaccessoarer på din jacka eller väska är ett enkelt sätt att både skapa stil och öka din synlighet. Det finns idag otaliga reflexer att välja mellan. Reflextofsar eller reflexfransar finns i många olika färger och modeller så det garanterat finns något för alla smaker. Om du är en av dem som föredrar en mer minimalistisk look när det gäller reflexer så finns det bland annat snygga reflexer som ser ut som eleganta läderremmar. Dessa hittar du förslagsvis hos www.herbertine.com.

Reflex som bara syns när den ska synas

Något som jag tycker är väldigt innovativt och som har ändrat min syn på reflexer helt är de reflexer som numera finns som scrunchie/hårdsnodd. Reflexen kan vara både din räddning en dålig hårdag och när bilarna kör förbi dig på kvällspromenaden. Vill du inte ha snodden i håret kan du istället bära din scrunchie runt handleden! För dig som bär väskor så finns det också flera trendiga alternativ som kombinerar stil och säkerhet. Det finns exempelvis rymliga väskor med reflexmaterial som gör dig synlig från alla vinklar. En bra butik för detta är www.smartinthedark.se.

Själv har jag märkt att min synlighet avsevärt har förbättrats sedan jag började använda reflekterande accessoarer som också känns snygga och stilrena på mina jackor och väskor. Det är inte ovanligt att jag lämnar hemmet i dagsljus, men mörkret har fallit när det är dags att gå hem. Då är det en trygghet att veta att jag syns tydligt för bilister och cyklister.

Låt din reflex bli en del av din personliga stil

Det är inte bara säkert att bära reflexer. Genom att välja rätt reflex kan det även bli ett utmärkt sätt att uttrycka din personliga stil och skapa din unika look. Med den ständigt växande mängden reflexaccessoarer att välja mellan är det faktiskt numera möjligt att vara både säker och stilfull i mörkret!

Dela gärna med vänner!

Starta din bokning här